Tervetuloa käyttämään Internet-Palveluitasi!

Down arrow

Kotisivujen valinta voi olla vaikeaa.

Mitä luulet? Pitäisikö sinun valita kotisivusi sivujen ulkonäön, hallinta-paneelin (CMS) tai sen tukemien tietokantojen perusteella?

Niin paljon vaihtoehtoja ja suurin osa niistä valinnoista ovat huonoja valintoja pienyrittäjille. Totuus on se että yli 90% kotisivuista ovat liian monimutkaisia vanhaan teknologiaan nojautuvia monoliittisia järjestelmiä eivätkä niiden omistajat todellisuudessa edes tarvitsisi tietokantaa hankaloittamaan sivujen päivitystä ja ylläpitoa. Mutta silti kaikkein yleisimmin käytetyt sisällön-hallinta järjestelmät kuten WordPress ja Joomla pakottavat käyttäjänsä tähän.

Jos olet pieni yritys eikä sinulla ole aikaa ja rahaa temppuilla monimutkaisten järjestelmien opettelemiseen sinä tarvitset yksinkertaisimman ja edullisimman tarjolla olevan koti sivu ratkaisun joka silti näyttää hyvältä ja jota on helppo hallita ja jota ei tarvitse päivittää joka toinen viikko (toisin kuin WordPressiä tai Joomlaa.)

Me täällä IP:ssä suosittelemme PageKit:ä. Nämä sivut on tehty PageKit:llä ja niiden tekoon meni 1h. Sivut tarvitsivat 2 kuvaa ja yhden logon.
9€/kk saat valmiin pien-yrittäjä paketin jonka kokonaiskustannukset jäävät selvästi vastaavia WordPress tai Joomla ratkaisuja edullisemmaksi.

Katso malli-sivuja ylävalikosta.